Welkom bij Panna Toernooi Langweer 

LANGWEER PANNA TOERNOOI GEANNULEERD.


Op 24 april ging het Langweer Panna Toernooi niet door i.v.m. de coronagevallen in onze omgeving, ons plan was om het toernooi op 12 juni te organiseren maar na overleg met de RVLC zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit niet haalbaar is. We gaan in de toekomst zeker een nieuwe poging wagen om dit spectaculaire toernooi te organiseren, maar op dit moment kunnen wij daar geen datum aan vast hangen. Wij willen jullie bedanken voor jullie positieve reacties en de meer dan 100 opgaves, dit  is voor ons een bevestiging dat wij als organisatie een toernooi op poten hebben gezet waar de kinderen zin in hebben, en dat is precies de reden waarom wij dit in eerste instantie hebben georganiseerd. 

Met sportieve groet, 

Organisatie Langweer Panna Toernooi 

 

 

Op het Schoolplein van 't Swannestee houden we dit jaar een groots PANNA Toernooi voor alle kinderen uit de omgeving van 6 tot en met 12 jaar, met fantastische prijzen voor de mooiste acties, snelste goals, coolste tenue en natuurlijk de kampioenen van dit spektakel.

We spelen het toernooi in een 2x2 vorm en een wedstrijd duurt 3 minuten. Opgave is persoonlijk en kan via het opgave formulier. De indeling van de teams worden later bekend gemaakt. Er kunnen een maximaal  spelers per leeftijdsgroep deelnemen, geef je dus zo snel mogelijk op. Deelname is natuurlijk gratis.

 Het toernooi vindt plaats op zaterdag 12 juni 2021 van 09.30 tot 16.00 uur. We spelen in 3 blokken waarin je eerst in een poule speelt van 5 teams, de nummer 1 en 2 van de  poules gaan door naar de knock-out rondes. 

Tijden zijn als volgt:

09.30- 11.00 uur  6 en 7 jarigen

11.00 - 13.00 uur 8 en 9 jarigen

13.00 - 16.00 uur 10 en 11/12 jarigen 


klik hier voor het opgave formulier